Bloemstylist

Algemene informatie

Indien u nog steeds enthousiast bent na het volgen van de basisopleiding Aankomend Bloemstylist en wilt u verder bekwamen naar een hoger niveau dan is de volledige vakopleiding wellicht iets voor u. Deze cursus gaat in op de verschillende technieken en gebruiksmogelijkheden van diverse bloemen en materialen en is een vervolg op aankomend bloemstylist. Inspirerend, leerzaam en direct toepasbaar in de praktijk. Als extra dimensie zorgt u bij deze cursus zelf voor de bloemen en materialen. Zo dagen we u uit deze zelf bij elkaar te zoeken en te leren hoe u ze kunt verwerken in uw bloemwerk.

Cursusduur
20 lesavonden op de donderdagavond.

Data
Nog niet bekend

Vooropleiding
De vereiste vooropleiding is Aankomend Bloemstylist of een vergelijkbare opleiding.

Inhoud
Tijdens de lesavonden komen de basisprincipes van het bloemschikken en binden zoals: biedermeiers, boeketten, arrangementen, schalen en corsages aan bod.

Kosten
De kosten bedragen € 995,00 (vrijgesteld van BTW) incl. lesmateriaal, hulpmaterialen, koffie/thee.

Lesmiddelen
U zorgt zelf voor de benodigde bloemen en materialen. De hulpmaterialen en het lesmateriaal worden door ons aangeboden.

Certificaat/getuigschrift
De cursus wordt afgesloten met een expositie van de examenopdrachten. Bij goed gevolg ontvangt u het getuigschrift Bloemstylist.

Vervolg
Vervolgopleiding: Vakbekwaam Bloemstylist.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Geert-Jan van der Veeken, tel: 076 572 3939 en/of G.vanderVeeken@rocwb.nl

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze cursus via onderstaande link. U komt dan op de site van ROC West-Brabant waar u zich digitaal kunt aanmelden. Uw aanmelding komt op deze manier automatisch bij ons terecht waarna u van ons een bevestiging ontvangt. Klik hier om u aan te melden.