Cursus-mollen- en woelrattenbestrijding

Algemene informatie
Sinds 1 juli is een licentie verplicht als u met middelen op basis van fosforwaterstof wilt werken om mollen en woelraten te bestrijden. Deze cursus bereidt u voor op het examen waarmee u Licentie 4 kunt behalen.Na het behalen van het examen mag u werken met middelen op basis van fosforwaterstof om op afgesloten terreinen mollen en/of woelratten te bestrijden.

 

 Cursusduur

Drie dagdelen van drie uur.

Datum

- Maandag 12 maart 2018 ( 2 dagdelen)
- Maandag 19 maart 2018 examen (1 dagdeel)

Kosten
€ 260,00 (vrijgesteld van BTW). Prijs open aanbod bij 6 deelnemers (incl. koffie/thee en eventueel lunch).
 
Lesmiddelen
Prinsentuin College Contractonderwijs beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen. Tevens ontvangt u het boekje ‘Bestrijden van mollen en woelratten’.

Resultaat
Na het behalen van het examen ontvangt u vanuit Bureau Erkenningen het pasje licentie 4. Deze is vijf jaar geldig waarna door het volgen van een verlengingsbijeenkomst de licentie weer met vijf jaar kan verlengen.

Vervolg
De cursussen 'Gewasbescherming A' en 'Basisveiligheid VCA' bevelen wij u van harte aan.

Bijzonderheden
Deze cursus kan ook in company uitgevoerd worden als maatwerk binnen uw bedrijf. Zo wordt de inhoud optimaal afgestemd op de deelnemers en hun werksituatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag maken we graag een offerte voor u.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Geert-Jan van der Veeken, tel: 076 572 3939 en/of prinsentuincontractonderwijs@rocwb.nl

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze cursus via onderstaande link. U komt dan op de site van ROC West-Brabant waar u zich digitaal kunt aanmelden. Uw aanmelding komt op deze manier automatisch bij ons terecht waarna u van ons een bevestiging ontvangt. 
U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst