Verlenging Mollen en woelrattenbestrijding

Algemene informatie
Sinds 1 juli 1996 is een licentie verplicht als u fosforwaterstof-houdende middelen wilt gebruiken voor het bestrijden van mollen en woelratten. Deze cursus bereidt u voor op het examen waarmee u de licentie mollen- en woelrattenbestrijding kunt behalen (licentie 4).

Na het behalen van het examen mag u werken met fosforwaterstof-houdende middelen om op afgesloten terreinen mollen en/of woelratten te bestrijden.
Cursusduur

Één dagdeel van drie uur.

Datum

- Maandag 26 maart 2018 van 9:00 - 12:00 uur

Kosten
€ 70,00 (vrijgesteld van btw). Inclusief koffie/thee, lesmateriaal en afmelding bij Bureau Erkenningen.

Lesmiddelen
Prinsentuin College Contractonderwijs beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen. Ter ondersteuning is er beeld materiaal beschikbaar en ontvangt u een lesboek.

Resultaat
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u vanuit Bureau Erkenningen een nieuwe licentie Mollen- en Woelrattenbestrijding inclusief het pasje. Deze is weer vijf jaar geldig. Binnen deze vijf jaar dient u weer een verlengingsbijeenkomst bij te wonen.

Vervolg
De cursussen 'Gewasbescherming A' en 'Basisveiligheid VCA' bevelen wij u van harte aan.

Bijzonderheden
Deze cursus kan ook in company uitgevoerd worden als maatwerk binnen uw bedrijf. Zo wordt de inhoud optimaal afgestemd op de deelnemers en hun werksituatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag maken we graag een offerte voor u.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Geert-Jan van der Veeken, tel: 076 572 3939 en/of prinsentuincontractonderwijs@rocwb.nl

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze cursus via onderstaande link. U komt dan op de site van ROC West-Brabant waar u zich digitaal kunt aanmelden. Uw aanmelding komt op deze manier automatisch bij ons terecht waarna u van ons een bevestiging ontvangt. 
U kunt zich hier aanmelden voor deze verlengingsbijeenkomst