Hercertificering Wet Natuurbescherming, niveau 1 en 2

Algemene informatie
Bent u in bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 1 of 2 en is dit certificaat (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren! Door het volgen van een bijeenkomst kunt u een nieuw certificaat van AOC Keurmerk ontvangen. Daarmee is uw kundigheid weer voor 3 jaar geborgd en aantoonbaar. Zo blijft u een expert op het gebied van Wet Natuurbescherming.Cursusduur

Eén dagdeel van 3 uur

Data
Nader te bepalen.

Inhoud
Tijdens de hercertificering krijgen de deelnemers van een deskundige docent informatie over de actualiteiten op het gebied van wetgeving en gedragscodes, tevens wordt de kennis opgefrist. Tijdens de hercertificering is er gelegenheid om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen en om goede en slechte voorbeelden met elkaar te bespreken. Uiteraard worden er ook tips gegeven voor een zorgvuldige en efficiënte aanpak in de praktijk.

Deelname aan een kennisbijeenkomst geeft automatisch recht op een nieuwe en erkende certificering van het AOC Keurmerk. De hercertificering is 3 jaar geldig. 

Kosten
€ 100,- (vrijgesteld van btw). Incl. koffie/thee, getuigschrift en pasje met AOC keurmerk.

Lesmiddelen
Prinsentuin College Contractonderwijs beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn bij ecologisch adviesbureaus. Ter ondersteuning wordt een lesbundel geleverd met daarin opgenomen o.a. een reader, beeld materiaal beschermde soorten en vier gedragscodes Wet Natuurbescherming.

Resultaat
Nadat u de bijeenkomst hebt bijgewood, ben u (weer) bevoegd en bekwaam om gedragscodes toe te passen in de praktijk en ontvangt een pasje van de AOC Raad met een landelijk erkend AOC Keurmerk. Dit keurmerk is na de hercertificering 3 jaar geldig.

Vervolg

Hercertificering Wet Natuurbescherming niveau

Bijzonderheden
Deze hercertificering kan ook in company uitgevoerd worden als maatwerk binnen uw bedrijf. Zo wordt de inhoud optimaal afgestemd op de deelnemers en hun werksituatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag maken we graag een offerte voor u. Informatie. Voor meer informatie kunt u terecht bij Geert-Jan van der Veeken, tel: 076 572 3939 en/of prinsentuincontractonderwijs@rocwb.nl.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze cursus via onderstaande link. U komt dan op de site van ROC West-Brabant waar u zich digitaal kunt aanmelden. Uw aanmelding komt op deze manier automatisch bij ons terecht waarna u van ons een bevestiging ontvangt.
U kunt zich hier aanmelden voor deze cursus