Aanmelden

Je kunt op drie vestigingen van het Prinsentuin College terecht voor een groene MBO-opleiding.

Inschrijven

Stappen die je moet volgen bij het digitaal aanmelden:

Beste aankomend student,

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor een van de opleidingen van het Prinsentuin College. Je kunt je aanmelding het beste digitaal versturen.  Hiervoor volg je de volgende stappen

Meld je aan voor 1 april
Vanaf 1 augustus 2017 heb je toelatingsrecht om naar de opleiding van jouw keuze te gaan, als je voldoet aan de voorwaarden. Toelatingsrecht heb je dus als je je aanmeldt vóór 1 april én deelneemt aan de verplichte intake-activiteiten.

Meld je niet voor teveel opleidingen aan
Wanneer je je voor meerdere opleidingen bij het Prinsentuin College aanmeldt, dan is het de bedoeling je duidelijk aangeeft welke opleiding de eerste, tweede, (of eventueel derde) voorkeur heeft. Schrijf je niet voor teveel opleidingen in, maar maak een duidelijk keuze voor een of enkele opleidingen.

Digitaal doorstroomdossier én aanmelden
Zit je op het voorgezet onderwijs in de regio West-Brabant of in een andere regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs ook met het DDD werken, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier (DDD).

Zit je op het voortgezet onderwijs in een regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs geen DDD hebben, ga dan naar de website  www.digitaaldoorstroomdossier.nl  en gebruik de activatiecode GW99Y6ZP om je doorstroomdossier aan te maken.

Het invullen van het digitaal doorstroomdossier (DDD) betekent niet, dat je je automatisch hebt aangemeld bij het Prinsentuin College. Je moet je dus alsnog via de aanmeldmodule op deze website aanmelden en je DDD toevoegen.

En nu: digitaal aanmelden!
Hieronder vind je belangrijke aandachtspunten om je aanmelding succesvol te laten verlopen. Wanneer je in de online aanmeldmodule gevraagd wordt om een opleiding te kiezen, dan kan onderstaand schema je helpen. 

Het kan het zijn dat de bevestiging van je aanmelding andere informatie weergeeft dan je hebt ingevuld in je aanmelding. Dit heeft te maken met de invoering van de herziene kwalificatiestructuur.

Is iets onduidelijk? Wij helpen je graag!                                                                                      
Neem contact op met het Prinsentuin College 076 572 39 39

Vragen over aanmelden of over de intakeprocedure? Neem dan contact op met deelnemersadministratie.prinsentuincollege@rocwb.nl

Hoe verder?
Als wij je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbevestiging met daarin verdere informatie over het intakeproces.